Umivaonik neverovatnih linija | shiro studio: nivis

Arhitektonski i dizajn studio shiro studio u Londonu, je kreirao Nivis umivaonik za agape. inspirisan snegom, nazvanom po latinskoj izreci, kojim repliciraju na neukaljanu belinu prekrivajući geometrijski predmet. Nežni beli, masivni predmet poseduje dve uvale, veću za smeštaj vode i manja blaža uvala sa strane za smeštaj sapuna i oticanja viška vode. Rotirajući i pomerajući prostor za oticanje vode asimetrično, na horizontalnom planu, površina umivaonika punjena vodom postaje vizuelno mekša, gde voda sa umivaonikom stvara neverovatan vizuelni doživljaj kada je umivaonik pun.

Napravljeno od cristalplant dimenzija 60x45x16cm, umivaonik je prikazan na milan design week 2011.

Advertisements

О arhitekt

Primenjujem održivu, kontekstualnu, arhitektonsku praksu orijentisanu korisniku.
Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s